I FALL IN LOVE......!!

2:04 PG 10 Comments

KALI NI AKU AKAN MENBUAT PEBGAKUAN....

BAWA DIRI INI SUDAH DI MILIKI......

SEBENARNYA SUDAH LAMA AKU MEMENDAM RASA...

MENYIMPAN RASA MEMBIARKAN JIWA BERGELORA...

TAPI SAMPAI BILA...??

PERLUKAH HATI PENIPU NALURI...

BILA SAYANG MENYINGGAH...

KITA YANG MERASA...

TAK MAMPU DILUAH KATA-KATA...

TAPI DI HATI MENDERITA...

JIKA DIPENDAM LEBIH LAMA...

SUSAH SEBENARNYA AKU NAK MENYATAKAN ISI HATI...

SIAPA SEBENARNYA KEKASIH DI HATI INI...

MALU MEMAIN PERAASAN...

TAPI SAMPAI SAATNYA...

AKU KENA LALUINYA JUA...

KERANA INILAH REALITI KEHIDUPAN...

YANG KITA PERLU LALUINYA.. 

KERANA NORMA KEHIDUPAN...

TIDAK MENGHALANG....

CINTA SUCI....!!!


KU TIDAK MENAFIKAN...

CINTA ILLAHI DI TEMPAT PERTAMA...

CINTA RASUL YANG SETERUSNYA...

DAN IBU SERTA BAPA SENTIASA DI JIWA...

NAMUN KEKASIH INI SUDAH MEMBIUS CINTA...

TAPI SIAPAKAH DIA...?????

..............................................................................
.......................................................
.....................................
..........................
....................
................
.........
.......
...
.
.......................................................................................
...........................................................................
............................................................
...........................................
................................
.....................
.............
........
......
....
.
.............................................................................................
................................................................
..................................................
.......................................
............................
......................
................
.............
.........
.......
.

INILAH DIA KEKASIH-KEKASIH HATI KU...??
...................................................................................
..........................................................................
.............................................................
....................................................
.........................................
......................
..............
.......
.......
...........................................................................................
......................................................................................
........................................................................................
....................................................................................
..................................................................................

AH MANA DIA..????


.................................................................................
....................................................
.................................
..............
...............................................................................
.................
..................................................
...............................................................................
.........................

TADA..!!!!!


INILAH KEKASIH HATI YANG TELAH MEMBUATKAN AKU JATUH CINTA....
hehe.....

jangan rasa tertipu... sedangkan anda yang menipu diri.... hehe...
tak semestinya FALL IN LOVE kena dengan orang jer.. hehe

ok sebenarnya post ni ialah kesinambungan

jadi aku nak bagi tahulah yang impian aku nak memiliki ketiga-tiga devices ni menjadi kenyataan...

meh aku cerita satu2 kebaikan yang ada pada benda ini hingga aku sayang benda2 ini dan sentiasa di bawa ke mana2...

  • CAMERA....
    •  betul.. kemana-mana pun aku bawa camera... manalah tahu.. semasa berjalan tiba-tiba jumpa benda menarik bolehlah masuk blog... gambar dalam camera ni pon 10 kali ganda lebih baik dariipada camera handset aku sebelum ni... iaitu 12 MEGA PIXELS... so korang boleh imaging betapa cantiknya gambar di camera ni... (tak adillah jika korang nak dibandingkan dengan DSLR.. tapi canera ini lebih mudah nak bawa.. berbanding dslr..hehe)
  •  TEPON CIKAI....
    • walaupun phone ni tak ada color... apatah lagi lagu mp3 dan juga camera.. namun aku tetap sayang handphone ni.. cuba kau bayangkan.. 3 hari tak cas pon masih boleh bertahan... dapat jimatkan masa, duit dan tenaga elektrik... heheeh... plus, handphone ni sangat tahan.. aku dah campak banyak kali pon masih maintain jer.. siap ada torch light lagi... kalau apa2 urgent nak guna lampukan senang.. hehe... (tak macam iphone kalau baling nanti pecah screen dah x leh nak guna.... tapi kalau nak bagi aku free iphone aku terima jer...hehe)
  • MP3.....
    • OH.. inilah kekasih aku yang sebenar..... kalau benda ni tak de.. aku tak boleh hidup... baru2 ni earphone aku kat dalam gambar ni dah rosak.. diganti dengan earphone ni..

    • aku pun tak faham kenapalah earphone cepat sangat rosak.. beli yang mahal pon sama jer kesannya.. oklah tak kisahlah pasal tu... yang penting.. lagu dekat dalam mp3 aku ni semua best2.. aku akan buat penapisan setiap minggu.. nak pastikan lagu2 dalam tu fresh dan mesti melepasi standard of my taste..hehe...(jangan main2 standard music aku tinggi...hehe)
SEBENARNYA FAKTOR YANG MENYEBABKAN AKU SAYANG GILER DEKAT BENDA2 INI IALAH SEBAB AKU BELI DENGAN TITK PELUH AKU SENDIRI.. DAN AKU SANGGUP MENGIKAT PERUT....


DEMINYA.... hehe.... selain tu.. ada gak kekasih hati aku yang aku sayang.. iaitu LAPTOP DELL AKU....huhu... korang boleh baca kat kisah... KU TERTINGGAL KEKASIH HATI.......

JADI APA HARTA KESAYANGAN KORANG..??
MEH LA BERKONGSI...!!!

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. wahh.
    tayang kekasih nampak?.
    hehe

    BalasPadam
  2. hahahaha~~ko ni...macam2..kalau aku..aku xleh idup tnpa hp,lappy dgan mp3....huk33

    BalasPadam
  3. nerd.... jgn cakap macam 2... i malulah.. hehee

    BalasPadam
  4. hehe.. samallah kita natasya.. cuma ko x ada camera jer.. hehe..

    BalasPadam
  5. sayanngggggggggggggggggggggnyaaaaaaaaaaaaaaaa diaaaaaaaaaaaaa, ^^

    BalasPadam
  6. sayang harta je lebeh. materialistik!! ahaha aku igt btol2 la kau becinta. bongok

    BalasPadam
  7. wah!!fariz seorang yg berbakat dalam penulisan.
    binatang kat blog ko ni menyemakkanla..
    http://ukashahcharlie.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. arm: i pon saaaayyyyyaaaaaannnnnnnngggggggg dddiiiiiiiiaaaaaaaaa... hehe

    BalasPadam
  9. ben: laa kalau aku ni materialistik mesti aku nak benda mahal jer.. ni aku syg benda ni sebab semua aku beli dengan titik peluh sendiri.. ko x baca ker kata puisi aku kat atas.. yg no1 allah.. no2 rasul dan no 3 nabi muhammad.. so buat masa skrg ni no4 ialah brg ni.. ko x de nak jealous... hehe

    BalasPadam
  10. apa yang menyemak yer usher... comel what??? hehe... ko dah follow aku blom??

    BalasPadam