hai!! semua!!!!

3:00 PG 3 Comments

hai semua..... just know me as fariz ilio fernando sudah... tpi mcm pjg sgt kan nme i kan... so u guys just call me fariz... hehehe(nk glamour je)

sorry la u guys actually blog ni dah wujud lme tpi atas dasar masalah dlmn(x de laptop) i malas nak menulis blog.... tapi kerana mendapat bantuan dari kwn i yg baik(amik ati) hakimfaridzul.. telah menaikkan semangat i nak menaip malam2 buta ni...hehehehe

x byk la nk kongsi... i just a simple guys... but not really love sport tpi bersukan la gak.. but if u ask me about sport i totally lost... hahaha by the way i really like to speak infont of people... this is the example...


http://www.youtube.com/watch?v=QSOjNK4YQ9g

jadi nak buat cerita... korg kne tgok video ni n nak vote korg kne bg komen kt utube r thumb up kt utube gak.... x taw la aku bleh menang ke x but i try my best... ok kembali cerita pasal aku plak... klau nak ikotkan cite aku ni bdk aktif....(selain bersukan) hehehe.....

mcm2 aku jdi pengawas penah, ketua kelas penah malah librian pun penah... pastu masuk debat, pidato, pantun, forum, syarahan agama, nasyid, pertandingan kareoke, pertandingan tulis novel....n byk lgi smpi berbuih mulut nak cite....

senang cite aku ni sbnrye GILA PANGKAT.... itu org ckp la...

but actually aku ni seorg yg x ske lepas peluang n aku msok semua 2 pun bkn nak menang... sje je nak cari pengalam... hasil ye jdi la aku sekarang... ALWAYS OVER TO THE TOP....

oklah... cukup la pengenalan kte di sini nnt ade la byk benda lgi aku nk cite.... c..u....

(p.s:x ku sangka nak masukkan video ni lme nak mampus... cepatla org dh gantok ni)

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. aper yang awk penah masuk semua sayer penah...harap dapat tulis blog cam mamat nih

    BalasPadam