BAZAR TERAKHIR...

10:30 PG 14 Comments

AKU SEDIH.....


JIKA.... 
CEMBURU + TAMAK + MENGAMPU = KEMUSNAHAN......

aku suka pergi bazaar...  and bagi aku bazaar ialah salah satu tarikan yang ada kat UITM KEDAH...
yela... tarikan apa lagi yang ada.. dah la Dewan Makan Malinja  macam...CHOI!!!!

aku  dah tak tahu nak cakap apa... korang tengoklah sediri betapa meriah yer BAZAAR KAMI....

MAKA....
dengan peluang  terakhir untuk membeli di bazaar ni... aku borong la puas-puas.....

AKU BERJAYA MENGHABISKAN.....
RM 12

FIRST , OF COURSE BELI  
MY FAVORITE 
AIR SOYA...

aku suka giler air pak cik ni... sedap....
tapi bila aku tengok dia... dah la berniaga  kecil2lan...
sayang yer tak dapat bertahan lama...
dia hanya berniaga soya jer....
kesian... by the way... pakcik... ur soya is  the best!!!!

NEXT!!!!
AKU BELI NI...

Murtabak ni dikenali sebagai  murtabak bawang.......
banyak giler bawang dia detak sampai rasanya teramat la masin.....
sabar jela.........







kebab ker roti pita?????
entah la aku pun keliru.... by the way aku rasa membazir kot beli benda ni... because sampai tengah malam aku masih x jamah....
so, x taw nak komen ape??? huhuhuhuh
Nasi Kerabu la menu yang paling jimat sekali.... aku rasa kalau bandingkan nasi kerabu  n nasi2 yang lain, nasi kerabu lah yang paling murah...... Sampai sekarang aku pelik.. kenapalah nasi kerabu murah...
RASANYA BOLEH TAHAN LA.... MELEPASI STANDARD MY TASTE OF FOODS.... huhuhuhu.... poyo giler......




YANG SEDIH NAK MAMPOS NYA....
IALAH......

dari hari pertama bukak... sampai tutup...
aku x dapat  beli pun seketul pungkuk ayam kat sini....
SUMPAH SEDAP KOT....
WALAUPUN HANYA BONTOT AYAM...... HEHEHEHE
aku penah makan kawan aku punya.... so setiap hari g pasar aku singgah kat kedai  ni....

MALANG YER... AKU X DAPAT GAK BELI...
BECAUSE DAH ABIS.....
AAAAAAAAA......

CONCLUSION...

MAKA, KEMPUNAN LAA... AKU NAK MAKAN BONTOT AYAM...
SO... PIHAK BERWAJIB..... SILA LA MEMBUKA KEMBALI BAZAAR...
TINGGAL SEMINGGU JE LAGI....
KALAU X ITU LA BAZAAR TERAKHIR  AKU  DI...
UTIM KEDAH....


Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. yang air soya tu agree !
    sedihkann
    last bazarr
    nk makan apa ntah lepas nii

    BalasPadam
  2. nape bazar dimansuhkan....... org KITE baru nak start business cam ni lak jadi... at least, bagi lar peluang.... agak sedey+marah... ;(

    BalasPadam
  3. taw pon!!! mcm mne la org melayu nak maju.. kalau org mrlayu sendiri yang menindas org melayu yg lain...

    BalasPadam
  4. sabar ja lah....btw,ko makan ke nasi kerabu???jeng jeng jeng~

    BalasPadam
  5. KNAPE??? salah ker makan nasi kerabu!!!

    BalasPadam
  6. asl dpat aku,ko emo...xda lah...aku tanye ja lah!!!

    BalasPadam
  7. mmm.. setiap pertanyaan mesti ada niat yer.. huhuh.. jawab2..

    BalasPadam
  8. laa...ye lah dah ko beli banyak makanan..msti ader yg xterhabes kan?hua33

    BalasPadam
  9. ooo... that is not me... aku kalau makan pasti kan habis..
    wlpn terpaksa muntah selepas itu..
    pantang kot makanan x abis..

    BalasPadam
  10. ko tersentap la... coz salah teka... huhuh

    BalasPadam