Gambar Pelakon Lucah Pada Buku Latihan Sekolah!

11:32 PG 0 Comments

Boleh...Gambar Pelakon Lucah Pada Buku Latihan Sekolah!

Perkara ini tidak berlaku di negara kita tetapi berlaku di negara jiran kita yang terkenal dengan populasi Umat Islam di dunia iaitu Indonesia...
Pelakon lucah yang dimaksudkan itu ialah Maria Ozawa yang merupakan pelakon filem lucah dari Jepun tetapi sangat terkenal di Indonesia.
Di negara berkenaan, dia juga dikenali sebagai Miyabi.
Orang Indonesia memang sayang betul kat Maria Ozawa ni. Masa Jepun kena gempa bumi dan tsunami tahun lepas, pengguna Twitter Indonesia sibuk mendoakan keselamatan Maria Ozawa.
Punya banyak ucapan dan pertanyaan melibatkan Maria Ozawa, hingga twitter Indonesia trending dengan nama pelakon itu. DASYAT SUNGGUH..!!
Disebabkan obsesi yang keterlaluan, mungkin ada guru gila seks atau penerbit buku yang memujanya telah mencetak gambar wanita itu ke dalam sebuah buku latihan.
Baca petikan dan terjemahan daripada Jakarta Post di bawah untuk memahami mengapa gambar itu diletakan dalam buku latihan;
Pihak berkuasa Indonesia semalam melakukan siasatan mengenai bagaimana gambar pelakon lucah Jepun, Maria Ozawa dicetak pada buku latihan pelajar sekolah menengah di negara ini.
Buku latihan bahasa Inggeris pelajar tahun tiga di sebuah sekolah agama di Jawa Timur mengandungi gambar Ozawa yang lengkap berpakaian dan pelajar diminta menerangkan siapa wanita terbabit.
“Sudah tentu pelajar akan melayari Internet untuk mengetahui siapa Ozawa dan perkara itu boleh merosakkan akhlak mereka,” kata jurucakap Menteri Pendidikan dan Kebudayaan kepada Jakarta Post.
TAK KER GILA NAMANYA TU..!!! confirm laa budak-budak pergi search internet cari pasal dia and mulalah jumpa benda-benda yang tak sepatutnya.. hish2!
Harap perkara macam ni tak jadi kat negara kita kalau tak hancurlah harapan FALSAFAH PENDIDIKAN NEGARA.. huhu~

p/s: dengar cerita Dato Najib nak olah sistem pendidikan?? apa cer yek? harap jadi lebih baik dari sebelumnya :)

sumber: AK-47 (MyNewsHub)

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan: