AWARDS TAHUN BARU....

8:33 PTG 5 Comments

aku  tergamam buat  seketika kerana ada juga rakan-rakan blogger ni bermurah hati nak hadiahkan aku AWARDS... hehe.. sumpah teruja....
Powered by BannerFans.com

buat pengetahuan semua inilah awards ke dua yang aku dapat buat blog yang seberapa ini..... tak sangka suka suki je pun dapat awards.. Alhamdullilah..(nilah dikatakan rezeki...)

maka untuk menghargai kembali rakan baik Dhyra's Fairytale aku dengan segala hormatnya menjemput semua followers and rakan-rakan yang lain usha2 la blog dia.. hehe.. SHE HAS A NICE BLOG TOO... 

cerita yang paling hot bagi aku ialah BERITA KEMATIAN FAIZAL YUSUF... belum keluar berita lagi dia dah tahu ok... hehe.. aku tahu pun melalui blognya... apa-apa pun keep it up.. kita sama sahaja masih baru dalam dunia blogger yang penuh warna warni ni...(amboi membebel plak...)

MARI USHA BLOG ADIK COMEL NI....

CANTIKKAN... bukan macam blog aku.... hehe... 

untuk pengetahuan kalian dia bagi awards ni special kat aku seorang jer...hehe(bangga..) katanya special for the follower yang ke 60.... tak caye tengok ni....

dia kata blog dia baru berumur 17 hari... followers sebanyak ni dah kira gempak la wei... hehe.... ok laaa... jom melawat blog beliau SEKARANG..!!!!!

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. now its my turn

    >> errr tergamam sebentar ... thanks yea for the special entry for my blog ... rajin2lah singgah !! :)

    BalasPadam
  2. okey dhrya... sama2 la kita melawat...

    BalasPadam