Gambar Kakak Ngah aku KHAWIN..!!

1:22 PTG 3 Comments

Pada tanggal 26 MEI hari sabtu yang lalu, kakak aku Fidarina Binti Razali telah selamat dihijabkabulkan bersama Muiz Dolah Aman..... Majlis berlangsung dengan sungguh meriah sekali.. dalam linkungan 1600 orang yang datang sampai Jem jalan depan rumah aku.. huhu...

Sangat meriah dan best tidak terkata.. dahlah kami buat merewang maka makin bertambahlah kemeriahan suasana majlis khawin di pinggir bandar KL ni.. hehehe...

Jadi aku tak ada hadiah nak bagi kat pasangan pengantin ni.. maka aku editlah sampai tak tidur-tidur ni.. 10 gambar yang aku rasa terbaik... 9 dari gambar ni aku yang tangkap sendiri.. yang 1 tu adik aku yang tangkap.. hehehe.....

INI DIA... 10 GAMBAR TERBAIK YANG TELAH AKU EDIT.. (si beginner cameraman yang pinjam camera DSLR orang.. hahahahaha)











BAIK.. gambar yang last sekali ni jer adik aku si Tiah tangkap.. huhu.. yang first sampai ke 9 aku yang tangkap.. take noted that dia tangkap satu gambar ni jer yang cantik yang lain hancor... hahahahahhaa... (berlagak ni.. :p)

Apa-apa pun kita doakanlah dua mempelai ini bahagia seumur hidup hingga ke anak cucu.. (harap dapat anak dalam 2 minggu lagi... hoho.. BUNTING PELAMIN katakan.. :p)

ok.. selamat malam.. (jam sekarang menunjukkan pukul 4.15 pagi.. aku mula edit dari pukul 1 pagi.. ULTRA MENGANTOK...!!!)

*credit kepada Sherrylyn Sigang sebab bagi pinjam kamera... tqvm!!

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

3 ulasan:

  1. TQ SO MUCH PAIS...
    LOVE U SO MUCH..
    CREDIT TO U.. :) :)

    BalasPadam
  2. Manisnya pengantin wanita :)

    BalasPadam