PENJARA DI NORWAY.

9:23 PG 1 Comments

PENJARA..!!!

Apa yang kita selalu bayangkan bila kita berbicara tentang keadaan penjara..???


Mestilah tak selesa, suatu tempat yang menakutkan (pernah dengar cerita hantu kat Penjara Pudu.. huhu) lepas tu banyak berlaku keganasan dan macam-macam lagi laa yang NEGATIF...!!

Tapi kali ini aku nak tunjuk kat korg penjara DI NORWAY...

pasti korang ternganga.....

SAKSIKAN...!!!!!!!!!

FOTO: Bertuahnya Banduan Di Penjara Norway....
OMG ADA TV AND COMFORTER...!!!!!!!!

BERSIHNYA......!!!!!!!!!!!!
 BERKILAT...!!!!!!!!

KELAZZZ TEKNOLOGI MODEN GILER..!!!!!!

OMA!!!!!!!!! kalah bilik tidur aku.. 
CHANTEK NAK MAMPOS..!!!

SIAP ADA TAMAN... WHAT THE KERK..!!!

OK FINE ADA LIBRARY..!!!! TAK MACAM PTAR UiTM SENTIASA PENUH DENGAN MANUSIA...OMA!!! JELEZZZZ.....

ADA KELAS TARIAN, NYANYIAN AND YANG PENTING.. PIANO..!!!!!!!!1

SUMPAH....!! ni first time aku jelez dgn orang yang duduk dalam penjara.. haahhaa.... entah kenapa ntah selesa sangat.. dia nak pastikan banduan tak lari kot.. tu yang dia bagi first class.. hahahahhaa... 

so ada siapa2 tak berminat nak buat jenayah di NORWAY??????????????????

sumber:mynewshub

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. Malaysia tak galakkan org wat jenayah..... ptutpon Norway byk jenayah.. huhu

    BalasPadam