AKU DIAMBANG MAUT!!!!

10:02 PG 14 Comments

BEST GILA MANDI SUNGAI!!!

AYUH KITA SAKSIKAN KESERONOKANNYA BERSAMA...

MASA UNTUK MANDI!!!


mne aku agak nya kan....???? 


huyooo.... i'm right here!!! penat kot nak panjat... heheh

 
disaat aku tgh sedap POSING.. ade jer yg jealous...
KUANG AJAR.. TUAN SANDAL PUTIH NI!!

selepas have fun mandi sungai aku n kwn2 pun pulang la ke rumah...
namun semasa naik tren KTM berlaku satu accident...

kami kan balik pukul 6 petang...
so masa itu ialah masa darurat... time orang balik keje... so tren macam TIN SARDIN(penuh)...
sedang aku rush nak kuar tren...
 semua org tolak2 aku... 

TIBA-TIBA!!!!

 
BOTOL KESAYANGAN AKU JATUH...
prang.. pring.. prung...
sumpah semua org dengar... tapi sorg pun x tolong...
malah tengah aku kelam-kabut nak amik..
semua org tolak aku...
dan yang penting dorg tendang botol aku entah kemana...

SENTAP!!!!

aku x putus asa... coz botol 2 amat bermakna bagi aku...
lantas aku pon cari la.. bile tren dah bla..
mse 2 ade je org sikit..
lantas aku tolak semua org n aku jumpa aku ye botol kat atas RAIL..
serius masa 2 badan aku bergeletar..
nak turun amik takut keretaapi datang... so matilah aku...

HOWEVER!!!

bcoz, terlalu sayang botol 2 aku panggil abg guard kat situ..
n mintak tolong amik....
mula2 abg 2 mcm nak tak nak je amik...
then, aku ugut dy... heheh aku cakap...
"KALAU ABG X AMIK SAYA AMIK SENDIRI"
once, dia dengar je aku cakap mcm 2..
dia terus turun n amik cepat2..
hehehe...

I GET MY BOTTLE BACK!! YEAH!!

LESSON YANG AKU DAPAT IALAH:
  1. bila naik tren pikir org sikit.. bagi lah ruang org nak keluar dulu DON'T BE SELFISH!!
  2. kalau nampak org dalam kesusahan plz... ringan kan la tangan untuk menolong....
  3. JANGAN SESEKALI BERTINDAK BODOH... heheh kalau aku bodoh tadi dah lama aku terjun amik sendiri... tapi aku ugut abang 2 tolong amikkan.. hehehe.. bijak2!!
  4. AKU NAK BERTERIMA KASIH KAT ABG 2 COZ IKHLAS TOLONG AKU.....
  5. I STILL LOVE MY BOTTLE, ALTHOUGH DAH KEMEK SIKIT...

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

14 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. I LOVE MY BOTTLE SO MUCH!!!
    UNTUK PENGETAHUAN SEMUA...
    I GOT THIS BOTTLE AFTER WIN SPEAKING CORNER..
    KALAHKAN BDK CINA KOT... (ckp pasal facebook jer)

    THAT WHY LA... I LOVE IT!!!

    BalasPadam
  3. sumpah lawak ko farizzz!
    agagaga

    gler hziq kuar jee
    da x reti dok umah kahhh?

    BalasPadam
  4. haziq mmg... ske kuar cari pelaggan...

    thanks.. i take it as pujian... hehehe

    BalasPadam
  5. bahahahahaha, meleps sangat kutip2 botol kat rail.

    howt la tu???

    maknanya ko berjaya goda abg guard tu guna bibir mugil kau la???hahahahahahaha

    BalasPadam
  6. hakim... what do you mean ha????
    i ugut kot.. bkn goda.... choi...

    BalasPadam
  7. satu je aku nak ckp.
    haziq nampak makin GEMOK
    xdak daaa biggest losser merboks
    ahaha

    BalasPadam
  8. kte kena buat... aku sanggup jdi sarimah...
    hehehehe

    BalasPadam