LAWATAN BERHARGA.....

7:27 PG 10 Comments

YEHHH.... best gila pergi lawatan under Prelaw club....
banyak yang aku belajar..walaupun lawatan ini hanya mengambil masa 1 hari setengah....

SAKSIKAN LAH....

  1. ON THE JOURNEY...... 

 macam2 pengalaman baru aku dapat dalam perjalanan ni....
PART MAKAN MACAM HEAVEN...
  • KFC
  • NANDO'S
  • CARL'S Jr.  
sampai aku x pegang makanan melayu dah....
hehehhee....

2. VISIT PALACE OF JUSTICE..
 

BEST GILA TENGOK PERBICARAAN...
MALANGNYA X BOLEH TANGKAP GAMBAR....
X PE... GAMBARAN MANIS 2 ADA KAT DALAM MINDA AKU...
HEHE... AKAN AKU INGAT...

p/s pasal drama gambar kat atas 2.. kteorg kelas PL3G nak tangkap gambar bersama.. tiba2 ada mahluk dari kelas lain menyemak.... heheh.. itu lah our president FARHAN ZAFRY..

3. VISIT ATTORNEY GENERAL..

 banyak benda yang aku blajar kat sini...
mana tidaknya... ingat melawat dorang buat kerja.. sekali..
DENGAR DORANG BAGI KULIAH SELAMA 3 JAM daaaa...

MAKA KTEORG PUN DENGARLA CERAMAH ITU DENGAN MINAT
HINGGA TERANGGUK-ANGGUK...
hehehe....

4. VISIT UIAM's LIBRARY....

mmg enjoy la....
lawatan kat library ni very interesting..
sampai aku tertido... hehehe
yang paling penting mmg banyak gile buku..
boleh ke aku nak baca semua buku  2...
TAKUT PLAK NAK AMIK LAW..
heheheh...

conclusion is...
LAWATAN NI MMG ENJOY N
...............
THANK YOU 2 PARA HICOM N MDM ROSNALIM..


Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

10 ulasan:

  1. fariz!!!!gila best wehhh!!rugi ak xikt...):
    uh!!):
    esh3...g lib ko tdo ea???haha....;p

    BalasPadam
  2. AHAHAHAHAHA MUKA AKU TIME PAAN SEBOK TU.NAMPAK MARAH GILA KAT DIA.HAHAHAHAHAHAHAHA

    BalasPadam
  3. syamini... x pe next sem buat agi yek...
    yela... penat kot.. aku tido la..
    sebab kteorg pecah 2 group.. group aku dah settle just group lagi satu lembab nak mampus... 2 yg tertido 2... hehhee

    BalasPadam
  4. elena... mne x marah...
    sebelum 2 aku nk msok gmbr kelas dy...
    dy punya la halau aku giler2..
    choikan... pas2 dy msok kelas org plak..
    haruslah aku berangin..
    ko pn marah gak kan... hehehe

    BalasPadam
  5. mmg bes sgt ..
    thanx to all yg bagi kerjasama...
    nex year buat lagi...
    hehe

    BalasPadam
  6. wohaaaa
    best dowh. tp antara poj ngn rumah aku pilih rumah. bkn sng nak cuti;))
    apasal bt time2 mid sem break ha cik2 hicom?
    haiyooOoo ! buln depan bt lagi skali boley x?muahaha

    BalasPadam
  7. avraham... arap korg bleh la meneruskan tradisi ni...
    buat la tiap2 bln mcm twinkle lilis nak ni...
    mengada-gada....

    BalasPadam
  8. amboi manja ye twinkle lilis ni....
    sehari setengah je amik cuti....
    untuk pengalaman berharga ni korban la cuti sikit..
    bukan ko tiap2 minggu balik ker... hehehe

    BalasPadam
  9. bengong... aku xmarah k.. xhalau pun... aku xsekeji ko.. tu ko kne igt

    BalasPadam
  10. sentap jer... kalau x marah asal ckp mcm 2...
    ko ni knape emo semacm???
    kalau ade mslh citer la baik2 dgn aku... insyaAllah aku tolong... dan bukan ye lepaskan geram mcm ni... plz la...

    BalasPadam