GERAM.....!!!

10:50 PTG 2 Comments

memang susah kalau nak puas kan hati semua pihak....
but what i'm learn in this situation is we need to be strong with our right and lantak dorang la nk hentam korang macam mana pun...

ni la baju prelaw yang aku usahakan... niat dihati ni sangat mulia nak tengok generasi akan datang prelaw ni nampak smart and x la hanya pakai t-shirt hitam yang nampak sangat common... malang ye... harga na rm65 dijadikan pertikaian... hayoo korang ni baju ni rm65 2 dah kira murah la... because ni bukannya baju tshirt.. nme pun baju koporat so harganya kena koporat la juga....
pasal alasan nak pakai beberapa sem je... ni memang aku x boleh terima.. KALAU KORANG ADA SEMANGAT PRELAW KORANG PAKAI SEHARI PUN DAH CUKUP BERBANGGA OK...
aku sedih dengan alasan2 tak membina dari dorang ni.... mereka hanya berfikiran PENDEK.langsung tak nampak kebaikan yang dorang boleh nampak... cubalah contohi pelajar dari course lain... dorg sempoi je... malah baju dorg berkali2 ganda alagi buruk daripada ni kot.....

by the way... aku terima la beberapa kritikan dengan hati terbuka.. seperti budak perempuan nak lengan panjang nak shape... okey la.. benda 2 memang sangat perlu.. so i akan usahakan demi anda...

CUMA APA YANG AKU NK MEMPERTANGAHKAN DISINI IALAH...
plz la help me... i try to help all of you but now... korang yang x nak membantu diri sendiri... duit rm65 2 beli baju lain boleh ni baju kebanggaan kita prelaw sendiri x boleh pula... dah la baju yang korang beli 2 x ade makna apa... SUPPORT ISRAEL je.... opss offensive plak...
hehehehe.......

apa pun moga2 usaha aku nak MENJENAMAKAN SEMULA PRELAW CLUB NI MENJADI NYATA...
ingatlah jika aku tidak mulakan sekarang korang rasa bilalah nampak ye prelaw nak merasa baju koporat,...
or mungkin x akan merasa untuk selama-lamanya....

Sesungguhnya ingat la... Allah akan membantu hambanya jika hambanya membantu orang lain... sekian..
muka aku marah macam ni la.... walaupun marah.. tapi still comel... hahahahahahah

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. salam
    oit fariz gedik!!. sori *muke ampun*
    kalu xsalah baju macam tu buleh dapat dlm rm50. cubelah..
    try tnye senior kat sana [cdgn untuk membntu]

    BalasPadam
  2. tidak bella... i dapat harga 60 sebenarnya.. namun terpaksa membayar designer, perantara n sebagainya...
    so dapat la harga berkanaan....
    i tanya orang yang beli baju kat course lain pun harga yang sama gak... so??

    BalasPadam