UiTM Shah Alam BANJIR..!!

5:30 PG 5 Comments

BERITA TERKINI... (dah macam pemberita plak aku ni.. hehe)

Hari ni memang dari pagi sampai ke petang hujan jer.. yang paling klimaks tengah hari nanti.. punyalah lebat dan masa tu aku dalam perjalanan ker Secret recipe sebab teringin nak makan kek setelah penat menghadapi 3 test dalam 3 hari berturut-turut... OMA..!!! 

Maka sebabkan hujan lebat sangat... aku pun berteduhlah dekat JAKEL.. tak sangka pula aku dalam masa yang sama.. tak jauh dari tempat aku menunggu iaitu UIC (UiTM International Centre) berlakunya satu banjir besar.. huhu~~~

Jadi tengok laa gambar2 yang sempat aku curi untuk tatapan semua.. hish2.. siap masuk mymetro ni... (aku taw pun sebab mymetro.. heheh)

KEADAAN banjir kilat yang berlaku di sekitar di UiTM Shah Alam. Foto: Mohamad Naufal Mohamad Idris (08/12/2011)
(sumber: mymetro)



(sumber: falihinjasmy)

Kesian kereta2 lecture, staff mahupun pelajar yang parking situ... aku dengar cerita walaupun banjir tinggi macam ni.. BUS RAPID KL still maintain baik jer redah kat sini.. wahahhaa.... terbaek laa...!!! hehe... untuk memastikan perjalanan pelajar tak tersekat.. kalau tak der bus tak taw laa nak kata apa...

Apa puncanya aku pun tak tahu.. tapi memang hujan turun lama dan lebat.. so faham-faham jer... ok babai... (nilah berita paling tak formal pernah aku dengar.. heheh)

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

5 ulasan:

  1. Kat situ mmg selalu banjir..depn PUSAT KESIHATAN...

    BalasPadam
  2. wah yeke ? baru haritu dtg Uitm nk debat 211 jam tu..

    BalasPadam
  3. ni citer zaman bila?

    BalasPadam
  4. ni cite tengah hari tadi laa bro..!! hehe... lebat giler tadi..

    BalasPadam
  5. asal hujan lebat..kompem banjir...agaknya construction kat ctu halang air longkangnye flow kot..(andaian sendiri)...Anyway,something need to be done to avoid that thing happens again and again..huhu

    BalasPadam