SITI NURHALIZA UMUM DIA MENGANDUNG..!!

11:19 PG 2 Comments



Betul ker
Dato Siti Nurhaliza
dah mengandung..??


Tak percaya tengok post Twitter ni....




Dengar cerita Dato Siti buat pengumuman di Singapore national television sempena persembahan ambang tahun baru 2012 di singapura baru jer beberapa jam yang lalu.. WAHHH..!!

Kalau sahihlah berita ni.. aku rasa ini akan menjadi sebagai salah satu hadiah tahun baru kepada rakyat Malaysia terutamanya PEMINAT SITI MACAM AKU.. hehehee...

Harap berita ni realitilah.. tak sabar nak tengok anak siti nanti.. hehe.. Apa-apa pun kita doakan agar Siti dimurahkan rezeki untuk menimbang cahaya mata.. AMIN... 

p/s: tiba-tiba aku jadi blogger GOSSIP ARTIS kan... hehehe....



UPDATED

Aku pun tak sure gak berita  ni sahih atau tidak sebab sumbernya pun Twitter jer.. bukan boleh percaya sangat... jadi adalah beberapa peminat yang telah DIRECTLY tanya Dato Siti sendiri melalui TWITTER... (dah maju dah sekarang.. hehee)

Jadi inilah keputusannya....


Emm.. not yet.. RUMORS jer... apa-apa pun kita doakanlah Dato Siti dimurahkan rezeki untuk ada cahaya mata.. Rezeki di tangan Allah..  Amin~~

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan: