Malaysia Menang Penalti..!!

8:09 PG 2 Comments


SYABAS..!!


HORREEYYYY....!! Malaysia menang Bola Sepak melawan Indonesia 5-4 dalam sukan SEA...!!!! Eiiittt.. asal macam banyak sangat markah ni kan.. hehe.. actually kepada sesiapa yang tak tengok perlawanan ini anda memang LOSER...  hehe.. tak der laa gurau jer... KITA MENANG PENALTI... macam anda baca kat tajuk atas.. hehe...

Serius ni perlawanan paling PSYCHO di dunia…. 

Minit ke 5 perlawanan Indonesia dah berjaya jaringkan GOL... oh tidak memang rasa macam nak ketuk kepala kat meja time tu... kemudian tak lama kemudian.. aku tak ingat masa ker berapa janji masih dalam bahagian masa yang pertama.. MALAYSIA PULA JARINGKAN GOL.. WAAAA..!!! yang penting tandukan pemain (tak ingat namanya.. hehe) TOIT-TOIT-TOIT.. MASUK DALAM JARING AND 

GOLL…!!! 

KEMUDIAN.. separuh masa kedua sehingga habis masa tambahan kedua.. TAK ADA GOL.. ada jer gol.. tapi semua OUTSIDE... satu dari Indonesia satu dari Malaysian.. HAAA bagus laa tu.. memang adil... 

KISAH LUCAH BERLAKU...!!
Aku tak tahu apa yang terjadi tiba-tiba ada pemain Indonesia tu jatuh tergolek-golek lepas tu meraung kesakitan.. tengok tayangan dia jatuh sendiri jadi kenapa OVER sangat... rupa-rupanya dia punya TUUTTTT... SENAK..!!! wahahaha.... yang motifnya perlu ker kemera tunjuk banyak kali.. wahahahah..!! CENSORED...!!!!

PERLAKON TERHEBAT...!!
Nak kata seorang pemain Negro Indonesia ni lembik tak laa lembik sangat.. aku tengok stamina dia lebih POWER dari pemain kita yang kurang lincah..(kritikan jujur untuk diperbaiki) tapi jatuh sikit jer sakit.. yang penting dia langgar orang lepas tu dia yang sakit lebih-lebih.. HAYOOO BE A BLACK MAN YANG SEJATI LOL... wahahhaa....

Yang penting masa Penalti Khairul Fahmi (APEK) terbaik laaa... tidak dilupakan pemain-pemain yang menjaringkan gol..(tak ingat nama.. hehehe) PERMAINAN NI MEMANG TERBAIK.....

LAWAK BOLA SEMENTARA..!! hehe....




TAHNIAH MALAYSIA....!!!!

p/s: Kalau orang Indonesia nak tahu apa rahsia kejayaan kami ialah kami BERUSAHA, BERDOA DAN BERTAWAKAL.. bukannya MEMAKI, MENGUTUK DAN MENGHINA.. sekian~~

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan: