OH BLOG AKU BLOG PILIHAN MALAYSIA!!!!

9:56 PG 17 Comments

BETUL KER BLOG AKU MAMPU MENJADI PILIHAN..!!!! MACAM TAK PERCAYA JER... hehe... tak delah.. ni semua hanyalah impian jer .. hehe.. aku terbaca blog kawan-kawan sekali jumpa satu contest untuk semua blogger baru yang mula bergiat aktif dalam dunia blogger masa TAHUN 2010!!!

JADI AKULAH SALAH SEORANGNYA... maka tanpa melengahkan masa aku terus tulis entri pasal benda ni walaupun jam di dinding menunjukkan pukul 2 pagi.. hehe.. besok nak pergi kerja.. terpaksalah berkorban... 

UNTUK PENGETAHUAN SEMUA AKU MULA MENULIS BLOG NI PADA...
18 JUNE 2010


SEBAIK SAHAJA AKU BELI LAPTOP... hhee... kalau tak boleh baca tengok gambar.. sangat la jelas.. hehe.. ok la kepada rakan-rakan yang senasib dengan aku iaitu mula menulis blog pada tahun ini marilah menyertai di... BLOG PILIHAN MALAYSIA 2010..


Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

17 ulasan:

  1. http://maribinablog.blogspot.com/2009/12/membina-fungsi-auto-read-more-pada.html

    u can read here.. cm ner nk wat read more tue... ;)

    BalasPadam
  2. hai, salam ziarah dr Luna,saje je jenguk2..hehe.. kite same2 ada kat senarai ke3 blog baru pilihan malaysia, gudluck eh.. :)

    BalasPadam
  3. betul ke LUNA... alhamdullilah.. nak lawat u plak la.. hehe..

    BalasPadam
  4. gud luck and all da best eh dear ;)

    BalasPadam
  5. salam ziarah, miela pon tersenarai dalam group yang sama. apepon miela nak ucapkan tahniah dan selamat maju jaya ye :)

    BalasPadam
  6. hai Fariz!,,,
    kita tercalon sama-sama dalam pilihan ke-3 lah...

    good luck ya tok awak!...
    selamat memancing undi..hehe...

    BalasPadam
  7. meila dan bisikan pun good luck jugak yee... kita bersaing secara sihat.. amin...

    BalasPadam
  8. Salam..GOODLUCK k!! ;))
    JOM UNDI SAYA GROUP9,NO346 =)
    "1.BlogBaruPilihanMalaysia2010??"

    BalasPadam
  9. gud luck..
    i will vote u..
    vote me back k..
    373

    BalasPadam
  10. aienna: boleh je.. tapi dah boleh mula mengundi ker??

    BalasPadam