TOP 50..!!!

10:19 PG 7 Comments

OK AKU AMAT TERKEJUT... tapi dalam masa yang sama ingin mengucapkan Alhamdullilah yang tidak terhingga... kerana aku telah berjaya dinobatkan sebagai TOP 50 BLOG BARU PILIHAN MALAYSIA... bayangkan.. ada 300 lebih blog yang bertanding.. aku dapat jadi TOP 50... aaaaa!!!!

JUTAAN APRISIASI... JUTAAN TERIMA KASIH SERTA JUTAAN KASIH SAYANG.. AKU NAK BAGI KEPADA SEMUA PENGUNDI YANG TELAH MENGUNDI BLOG AKU HINGGA BERJAYA MENJADI TOP 50...!!!
INI DIA CIUMAN SAYANG YANG TAK TERHINGGA...
HEHEHE.....
Pelbagai cara telah aku lakukan untuk memancing undian ni... meh la sini aku kongsi sedikit tips macam mana aku meraih undi.....

PERTAMA: aku blogwalking ke blog2 orang sambil meminta tolong mereka mengundi aku.. dalam masa yang sama nak up traffic blog gak.. so  ada lah juga hasilnya sedikit... dalam sepuluh blog yang aku minta tolong Insyaallah 1 akan mengundi....

KEDUA: sebarkan di laman sosial seperti facebook, twitter and sebagainya... kalau facebook tu memang aku post dimana-manalah.. di page aku, di page orang, group aku dan sebagainya... hehehe yang penting jangan post sesuka hati minta izin tuan rumah dulu.. hehe

KETIGA:  aku mendapatkan rakan-rakan serta orang kuat dibelakang aku untuk membantu menyebarkan maklumat serta memancing pengundi... hehee.... (aku tak nak lah sebut nama sebab takut kalau ada yang terlepas mesti kecil hati jadi nak jaga hati semua pihak biar semua rahsia... janji aku memang sayang pihak2 ini yang telah membantu aku... tq very much!!!!)

MAKA HASILNYA.....


 JADI DENGAN BANGGANYA AKU INGIN BERKONGSI KEJAYAAN INI DENGAN ANDA..!!!
YEEEEAAAHHH!!!! KALIAN BOLEH TENGOK LINK NI KALAU NAK TAHU PASAL KEPUTUSAN  BLOG AKU....    KEPUTUSAN TOP 50..!!!

ramai bertanya kepada aku..??? kalau menang kau dapat apa??? hadiahnya apa??? 

Untuk pengetahuan semua pertandingan ini tidak menjanjikan apa-apa hadiah.. namun sebenarnya hadiah yang diberikan ialah...
TIADA HADIAH DUIT ATAU SEBARANG HARTA MEWAH PUN MENANDINGI BENDA NI... dan yang penting juga pertandingan ini membantu aku membuka jaringan blog aku dengan lebih luas malah akan lebih dikenali umum... sumpah aku suka menulis tetapi aku tak pakar dalam dunia blog ini.. jadi pertandingan inilah yang akan menjadi madah aku untuk terus maju jaya dalam dunia penulisan....

MAKA... JANGAN LUPA UNTUK UNDI AKU DALAM UNDIAN KEDUA..!!!! 

p/s: mampukah aku jadi TOP 10??? kalau ada rezeki InsyaAllah... manalah tahukan.. hehe

update:  selesai sahaja aku post entri ni... ada orang bagi aku awards!!! Alhamdullilah.. nilah first awards yang pernah aku dapat... terima kasih banyak2  KAY YEA..  ni awardsnya...

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

7 ulasan: