Flash Mob di Airport serata dunia..!

2:52 PTG 1 Comments

Aku suka tengok Flash Mob ni.. menarik dan very COOL...!!!! aku pun tak pastilah macam mana mereka buat.. adakah semua orang yang menari ramai-ramai tu memang dilatih ker atau spontan tiba-tiba ada orang join?? tapi bagi aku kalau secara logiknya mereka berlatih laa kot.. hehe..

Apa-apa pun enjoy laa tengok Flash Mob kat Airport di serata dunia ni....

SINGAPORE, CHANGI AIRPORT..




DUBAI AIRPORT...



AIR CANADA 




MIAMI AIRPORT




LIBSON AIRPORT



PORTUGAL AIRPORT



BRAZIL AIRPORT



LAST BUT NOT LEAST...
MALAYSIA...!!



Siapa yang paling terbaik... hahaha... anda nilailah sendiri... kbai...!!

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan: