Jual anak di facebook...!!!!!!!!!!

4:44 PG 1 Comments


BIAR BETUL.......!!!!!!!!!!

Tapi inilah kenyataannya yang dibuat oleh seorang ibu muda iaitu Norazlina Ebon

Dia kata:
Kepada sesiapa yg ingin membeli baby gurl,sila hubungi 0122705354 sebelum di buang k dalam tong sampah! 

Ini buktinya....
 
 
Sebabkan semakin ramai yang mula share dah telah tersebar dengan meluas... Akhirnya persoalan kenapa dia nak jual anak dia tu terjawap...  ini dia komen yang menjawap persoalan ini....


Rupanya ada beberapa kepercayaan adat melayu ker atau adat lain aku tak tahu laa... yang kalau anak kena sawan tangis kita kena jual dengan harga ganjil... ohhhh baru tahu.. 

Ni pula kenyataan ibu tu pula menjawab persoalan orang ramai kenapa dia nak jual anak dia...


Apa pun nasihat aku kepada ibu tu kalau nak updated apa2 pun ayat tu berpada-padalah mungkin dia tengah tension sangat kot sebab anak dia tak berhenti menangis... tapi kata-kata kita kat facebook ni kadang-kadang boleh di salah anggap oleh semua orang.. huhuh...

Apa-apa pun kita doakanlah budak ni pulih sawan dia yek.. huhu... yang penting sayangilah anak anda sebab ia ialah harta yang tiada tolak bandingnya... tata titi tutu....

By the way baby dia comey... hohoh~

Sumber dari Sozcyili 

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

1 ulasan:

  1. yelaa tu knp dia kata nak buang kat tong sampah.

    BalasPadam