Lelaki tukar muka menjadi ANJING..!!

8:10 PG 2 Comments

omA.....!!!!!!
Oh my ALLAH...!!!
 MASYAALLAH...!!
 SUBHANALLAH....!!!

Tak tahu nak cakap apa lagi sangat speechless.... bukan muka aku kat atas ni jadi Anjing ok... anjing betul kalau korang terfikir macam tu... hahaha.... actually aku jumpa post mengenai benda ni di facebook kawan aku Saiful.... ni laaaa laman originalnya.. melayukini

Ok dah kembali kepada isu kita... begini kisahnya adalah seorang mamat ni muka dia dah ok.. kira boleh kata kacak pon.. boleh laaa (tak ikhlas... tak nak aku cakap dia kacak aku lagi kacak.. hahahaha) OK DAH...! then dia nak buat sesuatu revolusi terbangang di dunia iaitu membuat pemedahan plastik menjadikan muka dia macam ANJING...!! WHAT THE KERK.....!!!!!!!!!!

MUKA DIA SEBELUM PEMEDAHAN...

 

MUKA SELEPAS PEMEDAHAN GILA....!!!!!!!!!!!!




GELI DAN JIJIKAN...!!! kalau lelaki menyerupai perempuan pun dah berdosa dan meloyakan.. APATAH LAGI MENYERUPAI BINTANG...!!! ini memang dah melampau... so ada ker orang nak ikut jejak langkah dia lepas ni?? manalah tahu nak buat pemedahan jadi BullDog ker, Chihuahua ker... WUEK~~ (muntah pelangi)

p/s: manusia oh manusia... anda semakin menjadi seperti binatang.. malah mungkin teruk lagi jika tak gunakan akal yang diberi sebaik mungkin.. AstaufiruAllah Al Azim.....

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. so apa citer laki ne skang?? boleh makan ker dia??

    BalasPadam
  2. WTH? HE HAD A HANDSOME FACE AND HE CHOSE TO TURNED INTO A FUCKING DOG'S FACE? I DONT WANT TO LIVE IN THIS PLANET ANYMORE!! :(

    BalasPadam