Pengaruh LADY GAGA kepada artis HOLLYWOOD..!!

11:30 PG 0 Comments


Siapa yang tak kenal dengan gaya LADY GAGA yang mengegarkan dunia fesyen.. semua fesyen-fesyen dia sangat pelik.. aku tak faham laa kalau ada gak orang yang suka tu memang otak dia mereng laaa tu... Sesungguhnya fesyen-fesyen LADY GAGA ni memang tidak dapat diterima dek akal sebab gaya dia memang melampaui batas malahan OVER!! lebih baik tak payah pakai baju.. bukan setakat seksi malah menaikkan keghairahan hingga boleh menyesatkan orang.. (ni pandangan aku laaa..)

Tetapi gaya LADY GAGA ini bukan sahaja mempengaruhi peminat-peminat fanatiknya.. malah artis-artis Hollywood yang seangkatan dengan dia pun seakan-akan mula menukar fesyen masing-masing mengikut LADY GAGA... ehh??? kenapa yek..?????

TAK PERCAYA TENGOK NI......
KATE PERRY



CHRISTINA AGUILERA



NICKI MINAJ


RIHANNA




BEYONCE


KE MANA HILANGNYA GAYA LAMA MEREKA????  ADAKAH INI TREND TERBARU...???? oh tidak..!!! 

Sebagai bakal orang media aku masak sangat dengan permainan barat ni... mereka sebenarnya telah merancang perkara ini dan mereka memang ingin penduduk dunia mengikut rentak trend mereka.. jadi selepas LADY GAGA semua artis pun kena bergaya macam dia... Inilah yang kita panggil AGENDA SETTING.. dimana media mengunakan kuasanya untuk mempengaruhi kita mengikut apa yang mereka paparkan...

JADI NASIHAT AKU... jaga-jagalah penampilan diri kita.. dan kita peliharalah kesopanan kita selaku ORANG MELAYU dan ORANG ASIA.. tak kira apa bangsa dan agama sekalipun jangan mudah terpengaruh.. sebab kefahaman yang LADY GAGA bawa ni ialah tidak percaya kepada TUHAN.. jadi memang dah sah-sah cuba mengusir IMAN kita selaku umat ISLAM...... Astagfirullah hal adzim.... 

p/s: pada pandangan aku... artis sebelum bertukar jadi gaya LADY GAGA ni lagi cantik.. betul tak??? 

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan: