Tiramisu Manja

12:18 PTG 2 Comments

KISAHNYA BERMULA BEGINI...



Jadi tanpa melepaskan rezeki.. hehe.. kawan aku ni pun bagilah aku demo kek tiramisu yang dia buat sendiri.. nak tengok kek dia.. ini dia....


Nampak pun dah tahu yang kek ni sangat sedap.. dengan salutan CHEESES di atasnya.. oh sungguh meyelerakan perut ku yang BUNCIT ini.. hehehe...

Maka aku dan kawan baik aku iaitu Khairul Anam pergi laa lepak McDonald sebab nak buat assignment sambil merasa kek yang MANJA-MANJA ini... hehehe...

Inilah dia telatah kami.....

INILAH GAMBAR KEENAKKAN KEK TIRAMISU MANJA NI SEBAIK SAHAJA IA DIBUKA....
WAHH..!! SANGAT MENYELERAKAN....


INILAH DIA GELAGAT SI ANAM (model spander.. wahahaha)


GELAGAT AKU PULA... (pemain bola sepak(versi tangan/lempang) malaysia.. hehe)



Memang berbaloi laa makan kek dia.. sedap.. pandai dia buat.. aku bagi lebih dari 10 orang rasa dan kesemua mereka menyatakan kek ni sedap.. cuma seorang jer kata terlebih manis.. hehe.. tapi dia tetap mengakui yang kek ni sedap... 

Siap ada salah seorang kawan aku kata.. "siapa yang buat kek ni??" aku cakap laa kawan aku budak Law.. lepas tu dia jawab.."baguslah nanti sambil jadi lawyer jadi laa tukang buat kek.." hehee... TAHNIAH kepada anda  Nur Adlin.. serius sedap tak tipu..(aku jujur ok.. bukan nak amik ati ker apa..)

So kepada sesiapa yang berminat nak beli kek dia yang murah dan sedap ni.. oh lupa nak bagitahu harga.. hehe.. HARGANYA IALAH RM8.. tu pun dia kata STUDENT PRICE.. kalau bukan student berbelas-belas.. sebab banyakkan.. hehehe... jadi apa lagi yang anda tunggu.. cepat laa order....!!

facebook: Nur Adlin Hanisah

p/s: lepas ni sponsor laa kek lagi untuk aku.. I'm CAKE LOVER... huhu....

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

2 ulasan:

  1. ok nmpak meamng sedap.
    anam ke tu? kenapa anam nampak lain?

    BalasPadam
  2. anam laa.. kte bdk masscomm.. hehehe

    BalasPadam