Bayi di taska di balut macam POCONG..!!!

9:43 PG 4 Comments

BIAR BETUL........!!!!!!!!!!
NI SESUATU YANG KEJAM.........!!!!!!!!!!!!! 

Aku baru jumpa video  ni beberapa saat yang lepas... menurut description kat You-Tube ni... dia kata....

"sy cuma upload saja video ni yang sy dapat dari facebook...sy taktau sape original uploader... niat cuma untuk berkongsi benda yang berlaku dalam masyarakat kita..."

Cuba korang tengok video ni sendiri...


First time aku tengok memang berapi jer... Agak-agaklah nak ikat semua budak-budak kecil tu macam tu.. apa dosa mereka... kalau nakal sekali pun biasa lah budak-budak... tapi tak perlu kot sampai balut macam tu lepas tu siap tutup mulut budak macam tu... KEJAM KOT..!!!

tetapi.. jangan terus kita jump to the conclusion.. tak baik.. hehehe.. (ingat tu)

Kaji punya kaji aku terjumpa sekali gambar ni...



Maka kita tunggulah keputusannya seterusnya.. siapakah yang sebenarnya bersalah dan apakah yang sebenarnya yang terjadi.. apa-apa pun tindakan ini tak wajar dibuat sebab ia dikira menyeksa kanak-kanak yang tidak berdosa... BERDOSA ORANG YANG BUAT NI...!! dah laa rakam.. gok betul...!!!

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. bedung kot nama balut baby tu betul tapi xdala sampai bungkus n letak salotape...tu kejam...bedung tu mmg buat utk baby hangat n x mati mendadak masa tidur...sila search apa tu bedung bayi

    BalasPadam
  2. tapi kalau bedung pon tak laa seketat mcm tu kan.. dh try research dah.. mmg ada cara penjagaan bayi mcm ni.. tapi sesuai utk bayi yg baru lahir kira mcm bulan2.. tgok bdk2 ni dah mcm nk dekat setahun.. tak pasti laaa... but kalau siap letak salotape.. rse yer bkn bedung biasa dah ni.. hish2...

    BalasPadam
  3. memang tak ketat sbb akan buat baby overheated...fakta kedua tu ermmm...bedung x semestinya utk bulan2 ja...ikut keselesaan bayi...ada dah setahun pun bedung lagi...org dulu akan bedung sampai 8-9 bulan...ttg salotape, dah disebut

    BalasPadam
  4. oh.. tq for sharing... benda ni pon dah masuk surat khabar n berita kan.. so harap semuanya dh settle.. huhu~

    BalasPadam