UMUR 21.. pada tarikh 21/2/12

7:45 PG 6 Comments

So KONKLUSI untuk tarikh kat atas ni aku masig berumur.... 12 TAHUN...!!!!!!!!!!!! hahaha...(tak sedar diri punya olang..!!)

INI TEMA KEK BESDAY AKU TAHUN NI.. huhu~


Sedap tak?? hahhaa... sebenarnya aku dah bosan dgn kek cokelat.. so aku nak try beralih ke kek blueberry plak.. hehehe...

Baik ini kisah yang berlaku sepanjang tanggal 21 FEBRUARI 2011.. untuk umur aku ker 21.. (sama dengan tarikh... best sgt.. hehehe...)

TEPAT PUKUL 10 MALAM 20 ARIBLN AKU TELAH DISERANG............!!!!!!!!!!!!!!!!!

AKU DIIKAT DAN DISALUTKAN DENGAN TEPUNG... oh serius terkejut.. kawan aku ajak makan.. aku yang tengah lapar ni join jer laa... aku macam dah dapat agak dah mesti dorang nak buat something tapi tak sangka plak nak buat macam ni.... fuhhh~ sakit ati tapi BEST.....!!!!! hahaha....

muka aku terpaksa diikat.. kalau nak lawan kang macam lagi bermasalah.. so layan jer laa...

sempat agi tersenyum... haha.. serius aku macam.. "lantak korang laaa.."

saat aku ditepung kan...OMA.!!!!!!! siap masuk mata agi... hish.. pedih kau taw tak..!! haha...

then dorang boleh buat muka happy tinggalkan aku kepedihan... KEJAM..!! hahaha....

WAH...!!! taw taw jer aku tak nak kek cokelat kan...?? sweetzz sgt kek ni... huhu.. 
(nasib baik ada kek.... hehe... ni mesti tepung lebihan buat kek utk aku ni.. hahaha)

saat aku meniup lilin... (dalam hati wish.. semoga dorang ni kena salut dengan tepung bercambur telur plak nanti.. TUNGGU HARI JADI SEKOR-SEKOR.. haha... revenge should be paid..!! wahaha..)

ni laa KEK NYA...!! SWEETZZ 21... nice..!! kek ni sangat sedap.. cheese blueberry... wawawa..!!

kemudian dorang pergi makan tinggal kan aku terikat.. hahaha.. (sjer buat cite kejam... apa2 pun aku tgok dah macam hantu dah muka aku ni.... tak kisah laa janji.. PEACE..!!)

TQ to all friends KEFAJARIAN yang semangat nak buat benda macam ni... hayooo..... nasib baik setahun sekali.. kalau hari-hari memang aku dah panggang sekor-sekor... huhu.. ok gurau2 jer......

Keesokan harinya... pagi-pagi dah terpaksa bangun sebab nak siapkan dua proposal sekolah yang aku akan uruskan.. berlarilah aku ke hulur ke hilir dapatkan tanda tangan semua... nasib baik ada kawan aku si Akif ni.. dia laa jadi driver aku.. hehe.. 

Selesai sahaja tugasan.. secara kelam-kabut aku pergi balik umah.. sebab aku ada appointment.. (cewah macam dato plak ada appointment kan??) dengan si Haziq dan Elen... nak celebrate laa gak kiranya.. huh...

Sampai-sampai jer kat LRT Sri Rampai ibu aku amik... ibu aku kata maybe nak buat kek untuk malam ni... Wah excited laa aku.. hehe...  balik-balik jer umah aku terus bersiap dan pergi Sungai Wang... si Elen dan Haziq ajak karok di Green Box yang biasa-biasa jer.. tak best macam Red Box.. cuma services out sikit laa.. BOLEH TAK AKU NAK MINTAK TISU, DIA KATA.. "SORRY NOT IS SERVICES".. bapak  pemalas giler punya waiters... apa laa sangat tisu tu pun nak berkira kan... dah laa aku BESDAY BOY.. hahaha.....

Lepas karok selama 4 JAM... hahaha.... kalau kami karok memang berjam-jam pun tak penah puas.. hehe... Kami pun gigihlah cari SECRET RECIPE kat dalam Times Square dan dorang belanja aku ni.. huh... TQ HAZIQ & ELEN...

 
BLUEBERRY CHEESE LAGI.... huhu~ whatever.. besday aku.. aku punya suka laa.. huhu~

Lepas tu terus balik umah... aku ingat nak shopping tapi masing-masing pun dah penat.. and aku pun rasa macam nak save.. huh~ so besday kali ni tak shopping laa... huhu~ terus balik umah...

Sampai jer kat umah aku pun mengharap laaa ada kek lagi kan.. (seharian makan kek tak muak-muak ni.. hahaha..) sekali mak aku cakap.. air kat umah kena potong sebab ada pembaikian paip kat kawasan umah aku so tak der kek... huhu... tapi MEE GORENG BESDAY ADA...!! hahaha... mee goreng pon mee goreng laa.. aku dah lapar makan jer... hahaha.. (GEMOK LAA AKU...!!)

LAST SEKALI...... aku nak berterima kasih kepada....
1) AZIM TAM TAM... sebab jadi orang pertama call aku dan wish besday.. huhu~ TQ.. terharu dengar ko nyanyi lagu besday... walaupun sedikit sengau kat situ... hahaha... ok gurau jer...
2)SUHANA.. sebab terwish sehari awal... hahaha... yang ni lawak.. dia punya gigih CALL aku and wish 12.00 tengah malam yang nak masuk 20 aribln.. sedangkan besday aku 21.. hehe..... tak per effort dah ada... lain kali wish tepat pada masa nya yek.. huhu~
3) Manusia kat bawah ni pun sama.. wish kat FB terlebih awal.. hahaha... apa-apa pun I still appreciate it.. TQ

4)Ni adalah antara Wish kat FB yang aku rasa menarik... hahaha.....

JUJUR GILER...!! aku pun macam ni gak... so terima jer laa... TQ Zainab...

FIRST TIME.. aku jumpa orang wish besday bagi teka teki.. baik saya pilih huruf konsonan N.. ya saya ingin selesaikan... jawapannya ialah.. PUNAI.... hahaha...

WAH..... belum jadi apa-apa agi aku dah ada FANS(kipas)... haha... ni satu gurau jer sebenarnya.. dia ni kawan aku yang sengaja nak mengipas aku.. fanss laa katakan.. hahaha...

KAWEN...???? ok amin amin amin... belum jumpa the right person agi.. huhu... siapa laa nak aku..??
hehe.. tbe2 nak emo emo cintan cintun plak kan.. hayooo....

Yang ni aku suka... hahaha.... jangan silap yek.. AKU BERUMUR 12.. masih muda gitu... haha...

PARI-PARI CINTA...??? -____-
mcm mana dia tahu ni.. oppss... hahaha....

Tiba2 plak ada YB bagi wish besday kat aku.... hahhaa.... dia suruh aku undi dia laa tu.. hahaha..

APA??? HBTUI...!(ludah)
 itu laa first expression aku bila baca ringkasan ni.. hahhaa.. aku kadang2 short form ni lembab sikit.. rupa-rupanya dia maksudkan HAPPY BESDAY TO YOU (HBTU!!) hoho~

Conclusionnya... susah betul kalau aku duduk di  kalangan orang HOTZZ NI...
hahaha... janji aku ABG PERKASA (wlpn aku tahu dia perli.. haha)

Sebenarnya ramai giler kat FB yang wish.. kalau aku nak post satu2 memang tak abis laa post ni nampaknya... apa-apa pun.. TQ TO ALL.....

yang post HB kat wall aku.. huhu.....

5) Kat twitter pun ada... Of course...!! dalam 9 orang.. huhu... TQ to Izni, Anam, Apple, Afiq, Hadi, Jannah, Aqim, Isfay dan Shahid... hehe.. (sebab sikit boleh laa aku mention nama...)

LAST SEKALI... HADIAH BESDAY DARI ADIK AKU NI JUGAK PALING TERBAIK....!!!

LAYAN LAA.....



TQ SEMUA..........!!!!!!!!!

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. yeay~~!! akhirnya nama ak masuk lam entry ko.... -2 pon nak bangga??? :P

    BalasPadam
  2. name aku xde..tp gmbo ak yg sweet ade..hohohoho

    BalasPadam
  3. wahhh..my wallpost pon ada.kelas kau jah.terharuuuu

    BalasPadam
  4. syed apa lagi.. kena laa belanja aku kek.. hehehe...

    BalasPadam