SETAN FACEBOOK..!

8:21 PG 0 Comments

APA..?? ada setan kat dalam facebook ker... aarggghhhhhh.........!!!!!! 

Takder laa actually hari ni aku namakan hari movie.. aku dah tengok 4 movie ari ni.. semuanya kat YOU TUBE.. hehehe.... 3 movie melayu dan 1 movie indon.. tapi dalam 4 movie yang menarik ni aku tertarik dengan cerita indon ni.. hehehe.. tajuk dia macam menarik.. sekali tengok memang menarik.. dah laa heroin dia CUTE.. hehehehe... kesian cerita melayu.. 3 filem aku tengok tapi aku rasa macam.. biasa-biasa jer.. huu~

Tak nak lah cakap cite melayu tu apa.. biar laa.. tak baik aib kan industri negara sendiri.. hahahaha....

OK LAYAN CERITA NI... SUDAH PASTI LEPAS NI KORANG TAKUT NAK BUKAK FACEBOOK.... huhh~~ (suara hantu)


Baiklaa aku ceritalah sedikit sinopsis cerita ni....


Berlakunya sebuah pembunuhan bersiri.. kebanyakkannya mati selepas main facebook.. dorang punya facebook akan di add oleh seorang gadis, bila dah approve gadis dalam facebook tu akan chat gan kita kata hai.. then bila kita borak dengan dia.. dia akan tegur dan tahu apa yang kita tengah buat.. kemudian bunuh.. huhu~ al kisahnya si heroin ni mula-mula musuh dia mati selepas musuh dia hack facebook dia... kemudian dia dah mula rasa bersalah.. kemudian kawan laki dia kena kacau bila keluar dengan date pempuan hantu tu.. tambah lebih tragis kawan baik dia mati dibunuh oleh hantu tu plak lepas dia baru jer perasan yang kawan dia tu dah approve FB hantu tu... lepas tu dia mula siasat siapa hantu tu dan datang umah hantu tu.. lepas tu dia jumpa nenek si hantu ni barulah dia tahu perkara sebenar yang dialah penyebab hantu tu mengamuk dan bunuh orang... tambah lebih tragis akhirnya boyfriend dia plak mati... sebabkan dah buntu akhirnya heroin ni pun approve si hantu ni.. huhu~~

nak tahu kisah kenapa hantu tu bunuh orang dan kenapa si heroin plak jadi penyebabnya.. saksikanlah filem ni sendiri.. seram~ hehehhee........

apa-apa pun 3 BINTANG... huhu~~

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan: