OPSS.. KONDOM AKU TERJATUH...!!

11:50 PTG 0 Comments

OK.. bukan kondom aku ok.... kondom budak lelaki HIGH SCHOOL MUSICAL NI... hahaa... 

Zac Efron..!!

muka COOL jer....

sekali.. OPPSSSS...

OMG..!! MALU YER... dikhalayak ramai...!!

Nak lebih clear.. tengok video kejadian ni.. huhu~


Lawak seh... huhu.. actually berita ni aku dapat melalui myMetro dimana insiden ni berlaku ketika dia mengeluarkan tangan dari poket untuk bersalam dengan peminat... sekali..!! 

OPSSS...  KONDOM TERJATUH...

opss.. banyak yer jatuh.. hahaha...

Kejadian ini semasa Red Carpet untuk filem terbarunya THE LORAX (dekat-dekat dengan nama kondom dah.. hehehe) so masa tu ramailah peminat yang berbaris dan kebanyakkan mereka ialah kanak-kanak atau remaja sebab filem tu pun mengenai kekeluargaan dan untuk tontonan umum...

Sebab itulah insiden ini berjaya dirakam dan ramai peminat kat situ tertanya-tanya...

KENAPA PERLU BAWAK KONDOM??? hahaha.. kantoi plak tu.. lawak laa zac efron ni... huhu~ 

Apa-apa pun aku suka satu komen kat You-tube katanya.. "janji dia pakai protection..." hahaha.....

p/s: orang kita janganlah ikut budaya mereka ni.. sungguh tak senonoh.. Astaufiruallah Al azim.... emmm ntah2 kondom tu pun datang dari getah di Malaysia.. huhu.... lalala~

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan: