Buku GAY kanak-kanak...!!

12:20 PG 4 Comments

CUBA BACA BUKU CERITA KANAK-KANAK NI...


Apa nak jadilah dengan dunia sekarang ni... dari kanak-kanak lagi mereka dah didik benda-benda pelik macam ni.. ni baru muka surat 7.. next next next.. entah apalah yang dia ajar...

Jadi harap Ibu Bapa diluar sana lebih prihatin dengan apa yang anak-anak dia baca... membaca itu bagus tapi perlu lihat apa yang dibaca supaya tidak meracun anak-anak..

AstaufirulAllah Al Azim.... 

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

4 ulasan:

  1. Maybe dia nak ajar budak2 pasal gangguan seksual kot.tak habis lagi buku tu.geli siooootttt

    BalasPadam
  2. Kena baca buku ni smpi habis, baru tau isinya. Ia mnceritakan tntg gngguan seksual ke atas kanak2 & bgimana ibubapa prlu brtindak mnanganinya.

    BalasPadam
  3. mungkin juga.. It makes sense.. sorry laa sye pun tak tahu mcm mana nak mendapatkan info full pasal benda ni.. InsyaAllah sye akan cuba kaji kalau ya benar.. saya akan baiki penulisan ini agar tak tersalah tafsir.. tapi jika anda ada sebarang sumber atau info nak kongsi sila laa.. ilmu untuk dikongsi bukan di simpan.. :D saya hargai teguran anda.. hehe...

    BalasPadam