ANGRY BIRDS MEMANG WUJUD..!!

3:11 PG 0 Comments

http://haxims.blogspot.com

BIAR BETUL..!!
Aku tahu ramai yang tergila-gilakan permainan ini... aku pun mula mengenali permainan angry birds ni masa main dekat Samsung Galaksi kawan aku.. tapi aku taklah addicted sangat... entahlah aku rasa game ni biasa jer.. tapi ramai yang suka sangat sehingga menjadi satu phenomena kepada dunia.. hehehe....

Tapi yang lebih mengejutkan aku ialah semua watak burung dalam Angry Birds ni sebenarnya wujud... What..??? tak caya tengok ni....

http://haxims.blogspot.com
http://haxims.blogspot.com
http://haxims.blogspot.com
http://haxims.blogspot.com
http://haxims.blogspot.com
http://haxims.blogspot.com

Perkara ini telah didedahkan oleh National Geographic... hehehe.. comelkan burung-burung ni.. hehehe...

http://haxims.blogspot.com


sumber: haxims

p/s: lepas ni habislah semua burung-burung ini diburu untuk dijadikan belaan... hehehe....

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

0 ulasan: