Kelab Malam untuk BAWAH UMUR..!!

8:07 PTG 6 Comments

BIAR BETUL..??? aku pun terkejut.. selalunya kalau kelab malam ataupun nama lainnya Disko hanya untuk orang yang berumur 18 tahun ke atas.. TAPI INI KHAS UNTUK YANG BAWAH UMUR..!!

dunia-dunia apalah nak jadikan... saksikanlah karenah mereka di dalam kelab malam yang bagi aku sangat OVER...!!!!


SIAP ADA PASANGAN LAGI TU~~ romantika laa tu..wuek!!

WE ARE LESBIAN...!! hehee..(gimik jer)

kelab tak mengira berat badan.. semua org boleh buat dosa.. hehe

ni dah sekolah ke belum ni?? pendek yer...

macam mana kerja sekolah kau dah siap..?? hehe..

asal kelab ni gelap semacam..?? hehe...

saya nak order air susu  cap ibu saya satu..!!!

waahh..!! sedap yer minum susu...!! hehe...

saya bakal mengantikan justin bieber..!! hehe..

seksinya....!! noya...!!!

tuttt...!!!

cheeseee..!!

we are HOTZZZ..!!!

I'm  alone.. nak  mai laa  kelab ni.. free of charge.. hehe

upin dan ipin di kelab malam.. hehe..  kak su tak marah pon.. hehe

 minum A**K sebelum tidur.. nak sikit..???

aku penyanyi kelab malam.. oh marilaa menari~~

nak tambah A**k... hehe

goyang inul..~~ hehe.. punggung saya dah besar.. hehe

MANDI BUIH TIME..!!! hehehe...

cuba teka saiz saya berapa..?? hehe...

tough tak saya..?? hehe...

nak sikit A**k..???

tak sampai pula nak ambil A**k aku...

emmm... do u like me???

sessi meraba... wahaha..!!!

pertandingan makan timun.. huhu~~ (tak pahit ker??)

kesimpulannya... apa nak jadilah dengan dunia sekarang ni.. kecil-kecil  dah diasuh buat benda-benda macam ni.. bila besar nanti macam mana laa...

Bagaimana pula dengan anak-anak remaja kita..???

p/s: tepuk dada tanya iman...

credit to http://azmykelanajaya.blogspot.com

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.

6 ulasan:

  1. jangan ada kat malaysia sudah..rosak

    BalasPadam
  2. taw tak per.. doakan laa dijauhkan.. kalau tak bala laa...

    BalasPadam
  3. kalau ada dekat sini makin hancus lahh.

    BalasPadam
  4. Azira best apa.. boleh kita hang out... wahahaha..!!!!

    BalasPadam
  5. Upss sorry aku dah 20. Kau laa bawah umur. Hahaha. Sesuai!

    BalasPadam
  6. laa lpe plak.. u dah tua dan gemok.. opsss to honest sorry.. wahahah!!

    BalasPadam